Az 1-es főútra terelik az M1-es autópálya forgalmát

Az autópálya Pest megyei szakaszán több baleset történt és nagy a torlódás.

2015. 05. 09. 15:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint írták, a forgalom elterelésére az autópálya Pest megyei szakaszán történt több közúti baleset helyszínelése és a nagy torlódás miatt van szükség.

A balesetek sora az M1-es autópályán azzal kezdődött, hogy szombaton 13 óra körül az autópálya 20. kilométerénél Budapest irányába haladva egy tehergépkocsi átszakította a két pályatestet elválasztó szalagkorlátot, és rakománya az úttestre szóródott, emiatt Budapest irányába egy, Győr irányába két forgalmi sávot kellett lezárni.

Ezt követően a 22-es kilométernél, a Sasfészek pihenőhely közelében 14 óra körül egy személyautó ütközött egy motorossal, aki megsérült a balesetben. A Budapest felé vezető szakaszt itt teljes szélességében lezárták.

Majd 15 óra körül Herceghalomnál, a 25-ös kilométer közelében ütközött ugyancsak az autópálya főváros felé vezető oldalán egy személygépkocsi és egy teherautó, a sztrádát egy szakaszon itt is le kellett zárni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.