Feloszlatta magát Felsőcsatár képviselő-testülete

Nem tudnak együttműködni Lendvai Gábor polgármesterrel.

2015. 05. 04. 16:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Horváth Eszter közölte: a testület április 29-i ülésén határozott a feloszlatásról, az egyik képviselő javaslatára. A döntést azzal indokolták, hogy a képviselő-testület tagjai a jövőben nem tudnak együttműködni Lendvai Gábor független polgármesterrel.

A jegyző tájékoztatása szerint a helyi választási bizottság szerdán ül össze, ekkor döntenek az időközi polgármester – és képviselő – választás időpontjáról, az a szabályok szerint július utolsó vagy augusztus első vasárnapján lehet.

Lendvai Gábor a Vaol.hu-nak adott interjújában hétfőn kijelentette: újra vállalja a megmérettetést, ismét indulni kíván a polgármesteri posztért. Felsőcsatáron a lemondott képviselő-testületnek a polgármesteren kívül négy tagja volt, valamennyien függetlenek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.