Tolna és Somogy megyében lecsapott a vihar

A viharos szél miatt főként kidőlt fákhoz riasztják a tűzoltókat.

2015. 05. 06. 21:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tájékoztatás szerint a 6-os főút tolnai szakaszán több kidőlt fa akadályozza a forgalmat a 118-as kilométerszelvény közelében, és hasonló a helyzet Izmény Fő utcájában is. Szárazdon egy lakóház tetejét tépte fel az erős szél, Kajdacson egy udvaron álló fa dőlt rá a szomszédos családi házra.

A somogyi megyeszékhelyen, Kaposváron ugyancsak kidőlt fák és leszakadt ágak eltávolításához hívták a tűzoltókat. A Fő utcában személyautóra dőlt egy fenyő, a Guba Sándor utcában pedig a buszmegálló előtt akadályozza a forgalmat egy 15 méter magas kidőlt fa.

Hozzátették: több helyen elektromos felsővezetékek is megrongálódtak, ezért az áramszolgáltató szakemberei is beavatkoznak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.