Vigyázz, kész, elindult a strandszezon

A Dagály és Palatinus már várja a vendégeket.

2015. 05. 01. 9:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Czinege Szilvia arról is beszélt, hogy a jegyárak a legtöbb helyen nem változtak, egy-két helyen emelkedtek a napi belépők árai, a Csillaghegyi strandon pedig megtartják idén is a tavaly bevezetett 900 forintos családi belépőt. Az árak meghatározásakor fontos szempont volt, hogy mindenki eljuthasson a strandokra, és a veszélyes bányatavak helyett a biztonságos strandfürdőzést válasszák az emberek. A családoknak nagyon fontos, hogy biztonságban tudják a gyerekeket, és erre a strandok kiválóan alkalmasak – jegyezte meg.

Czinege Szilvia hozzátette: idén is számtalan kedvezménnyel várják a strandolókat, például folytatódik az a program, amelyben a legjobban tanuló általános iskolásokat ingyenes strandbelépővel lepik meg. Ehhez az akcióhoz idén csatlakozott a Fővárosi Nagycirkusz is, így a strandbelépő mellé egy cirkuszi belépőt is kapnak a kitűnő tanulók.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.