Anyját és élettársát lőtte le a tatabányai férfi

Az asszony élettársának holttestére az utcán találtak rá a járőrök, akikre ekkor tüzet nyitott az elkövető.

MTI
2015. 07. 11. 11:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az asszony élettársának holttestére az utcán találtak rá a járőrök, akikre ekkor tüzet nyitott az elkövető. A rendőrök egyike sem sérült meg. A rendőrségi honlapon közzétett fényképeken a járőrautó bal hátsó ülésének környékén látható három lövésnyom.

A közlemény szerint a Terrorelhárítási Központ (TEK) nagy erőkkel, minden eshetőségre felkészülve, páncélozott járművekkel rövid idő alatt Tatabányára ért.

„A műveleti egységek megérkezése után az előzetesen túszhelyzetnek tűnő helyzetben a TEK tárgyalója vette át az irányítást; nem volt ugyanis ismert, hányan tartózkodnak még az épületben” – írták. A férfit – aki mindvégig zavartan viselkedett, és lőfegyverét folyamatosan magánál tartotta – végül négyórás tárgyalás után fogták el a műveleti egységek, és épségben kihozták a családi ház többi lakóját.

Kiderült, hogy a 40 éves N. Norbert – engedéllyel tartott 45-ös Glock pisztolyával – az anyjával is végzett. A férfi ellen több emberen elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.