HÖOK-elnök: Nem jó döntés szüneteltetni két gólyatábort

Gulyás Tibor szerint a szabályozást a felmerült problémáknak megfelelően kell alakítani.

MTI
2015. 07. 02. 9:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gulyás Tibor arról beszélt: az elkövetkező időszakban a szervezők kiválasztásának szakmai folyamatára fordítanak majd több figyelmet. Közölte, nem jó döntés, hogy két olyan karon is elmarad az idei gólyatábor, ahol korábban erőszakos cselekmény történt.

Szólt arról is: ajánlást dolgoztak ki arról, hogyan lehet biztonságosabbá tenni ezeket a rendezvényeket. A HÖOK elsősorban az átfogó szabályzatok, illetve a tartalmi keretek kialakításában vállalt szerepet.

Hozzátette: utóbbiak célja kifejezetten az, hogy segítsék a fiatalok együttműködését, a bizalmi környezet kialakítását; ehhez ötven feladatot alakítottak ki, további tizenkettő pedig kifejezetten a nők védelmére összpontosít.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.