Ha lehet, kerülje az ártándi határátkelőt

A 42-es számú főúton négy kamion eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött.

MTI
2015. 08. 08. 6:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Romániába tartó autósoknak azt javasolják, hogy a nyírábrányi, a létavértesi és a gyulai határátkelőket vegyék igénybe – mondta Demeter Erika főhadnagy. A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a 42-es számú főút 62. kilométerszelvényében négy kamion eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A balesetben ketten megsérültek, őket kórházba vitték.

Éjszaka egy óra után fél pályán megindulhatott a forgalom, azóta a rendőrök szakaszosan engedik az ártándi határátkelőhelyen a be-, illetve kilépést. A kamionok műszaki mentése miatt azonban szombat reggeltől jelentős torlódásokra kell a térségben számítani – jelezte a rendőrségi sajtóreferens.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.