Szegedi püspök: Ferenc pápa téved

„Ezek nem menekültek, ez egy invázió” – állította a migránsok áradatáról Kiss-Rigó László.

RZ
2015. 09. 08. 13:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Miközben jönnek, azt kiabálják, „Allah Akbar”, ez egy invázió” – közölte egy interjúban Kiss-Rigó László, aki a Washington Post cikkének tanúsága szerint egyetért Orbán Viktor politikájával, ami az ország megvédésére hivatott a migránsok tízmillióival szemben.

Ismert, Ferenc pápa korábban arról beszélt, hogy erkölcsi kötelességünk befogadni az Európába érkező menekülteket. Ennek kapcsán fel is szólította a kontinens katolikus parókiáit, hogy viseljék gondját egy-egy migráns-családnak

A szegedi püspök szerint azonban Ferenc pápa nem ismeri a magyarországi viszonyokat, Európát pedig olyanok özönlik el, akik magukat menekültnek állítják be, valójában viszont veszélyt jelentenek a kontinensre.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.