Hétfőn indulhat újra a tanítás a TF-en

Az intézmény vezetése pénteken válságértekezletet tartott.

MTI
2015. 10. 17. 7:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az intézmény vezetése pénteken válságértekezletet tartott, miután csütörtök hajnalban porig égett az egyetem Alkotás utcai sportcsarnoka – emlékeztet a lap szombati számában.

Mocsai Lajos elmondta, hogy a sportcsarnok kiesése rövid távon hatalmas veszteséget jelent, hiszen reggel 8-tól este fél 10-ig voltak versenyek és edzések az épületben, három-négy sportág gyakorlati óráit tartották ott. Ezek közül az atlétika oktatás megoldása jelenti a legnagyobb gondot.

A rektor közlése szerint az egyetem átmenetileg igénybe veszi a MOM sportcsarnokát és a Műszaki Egyetem felajánlott előadóit. A pénteki megbeszélésen a tanári kar felajánlotta, hogy ha szükséges, hétvégén is tanítanak – írta a Népszabadság.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.