László Petra beperelné a szíriait, akit kigáncsolt

A Facebook ellen is perre készül, családjával pedig Oroszországba készül költözni.

MNO
2015. 10. 21. 9:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

László Petra interjút adott az orosz Izvesztyija című lapnak, melyet a VS.hu szemlézett. Az N1TV volt operatőre szerint a szíriai menekült, Oszama Abdul Muhszen, megváltoztatta a vallomását, eredetileg ugyanis a rendőröket okolta azért, hogy elesett. (Az esetről készült egyik felvételen az látszik, hogy László Petra elgáncsolni készül a férfit, de a lába mintha nem érné el.) Emiatt beperelné a férfit. „A férjem be akarja bizonyítani az ártatlanságomat, számára ez most már becsületbeli ügy” – mondta az orosz lapnak a nő.

Az Izvesztyijának most arról beszélt, hogy a Facebookot is be akarja perelni, mivel szerinte törölte az őt támogató csoportokat, miközben az őt támadó csoportok minden gond nélkül működhettek. László Petra a lapnak azt is elmondta, hogy Oroszországba akar költözni a családjával, mert nem érzi magát biztonságban Magyarországon. A család már tanul oroszul.

Az azóta Spanyolországban futballedzőként állást kapott Oszama Abdul Muhszen pár napja az osztrák Der Standard című lapnak nyilatkozva elmondta, hogy ő maga is pert fontolgat László Petra ellen.

A volt operatőr tette után portálunknak küldte el bocsánatkérő levelét, melyben elnézést kért mindazért, ami történt. Erről és a gáncsolás keltette hullámokról ide kattintva olvashat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.