Felelnie kell az Orbán-kormánynak

Két óráig kérdeznek az ellenzékiek.

MTI
2015. 11. 09. 8:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ülésnap délelőtt 11 órakor, a megszokott módon napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, ezt követően a kérdésekre várhatóan 12 és 13 óra között, az azonnali kérdésekre 13 és 14 óra között kerül sor.

A parlament honlapján elérhető információk alapján ebben az időszakban a fideszes Simon Róbert arról kérdezi majd a külgazdasági és külügyminisztert, hogy miként hatnak az autóipar hazai eredményei a gazdaságra, a foglakoztatásra és a vállalati kultúrára.

A szocialista Kiss László az emberi erőforrások miniszterétől vár választ arra, hogy milyen fejlesztések várhatók a Szent Margit Kórházban, a jobbikos Egyed Zsolt arról érdeklődik a nemzetgazdasági miniszternél, hogy mi lesz a diósgyőri kohászat sorsa, az LMP-s Sallai R. Benedek pedig a nemzeti fejlesztési minisztertől azt kérdezi, hogyan védi meg a kormány az internetsemlegességet.

Az Országgyűlés ülése napirend utáni felszólalásokkal zárul.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.