Hatszor utazunk pótlóbusszal novemberben

Szerda és csütörtök éjjel, valamint jövő hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön is számíthatunk rá.

MTI
2015. 11. 17. 17:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azt írták, hogy szerda és csütörtök éjjel, valamint a jövő héten hétfő, kedd, szerda és csütörtök éjszaka fél tizenkettő és másnap hajnali fél öt között közlekednek pótlóbuszok.

Ennek oka, hogy a felsorolt időpontokban a rendszeres karbantartás mellett a budai fonódó villamoshálózat építése miatt a Török utcánál áramellátási munkákat, valamint a Széll Kálmán téri villamos áramellátási rendszerén szerelési munkákat végeznek.

A munkálatok ideje alatt a 6-os pótlóbusz lényegében a villamoséval megegyező útvonalon halad – tették hozzá.

A fenti éjszakákon a 931-es autóbusz a Margit körúton és a Margit hídon a közúton közlekedik mind a két irányban, és a Margit híd budai hídfőjénél a 6-os pótlóbusszal közös megállóhelyen áll meg – olvasható a közleményben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.