Jövő héten már lesz tanítás Tiszabőn

Tiszabőn három hete rendkívüli szünetet rendeltek el, mert elromlott az intézmény fűtésrendszere.

MTI
2015. 11. 06. 22:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) pénteki, az MTI-nek küldött tájékoztatása szerint a tankerület által elszállíttatott és megjavíttatott kazánt szombaton indítják újra a Jász-Nagykun-Szolnok megyei település oktatási intézményében. A Klik emlékeztetett arra, hogy a törvényben előírt hőmérsékletet nem tudták biztosítani az iskolában, ezért volt szükség a kényszerű iskolai szünet elrendelésére. Közölték, az elmaradt órák pótlásáról az intézmény még ebben az évben intézkedik.

A kunhegyesi tankerületi igazgató csütörtökön azt közölte, a tiszabői iskolában – ahol 308 gyermek tanul és 26 pedagógus tanít – mindkét kazán elromlott; az egyiknek a rossz állapota már korábban kiderült, arra azonban nem számítottak, hogy a másik is elromlik, és így fűtés nélkül marad az iskola.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.