Farkas Flórián elfelejtette visszaadni a luxuslakás kulcsait?

Az ORÖ vezetői mindezt papírral nem tudják bizonyítani, de azért feltöretnék az ingatlant.

MNO
2015. 12. 02. 12:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A cigány szervezet vezetői ugyanis a közelmúltban döbbentek rá, hogy nem tudnak bemenni a lakásba. Mindez azért vált esedékessé, mert a ház többi tulajdonosa fizetési felszólítást küldött az önkormányzatnak, mivel a havi 130 ezer forintos közös költséget jó ideje senki nem fizette, így mára milliós nagyságrendűre duzzadt. A tulajdoni lap szerint egyébként tavaly áprilisban került hivatalosan az ORÖ vagyonkezelésébe az ingatlan – írta szerdán az Index.

A cikk felhívja a figyelmet arra, hogy komoly pereskedés várható az ügyben, hiszen Vajda László, az ORÖ képviselője is elismerte a lapnak, hogy semmilyen papírral nem tudják bizonyítani, hogy valóban Farkas kérte kölcsön az ingatlant, amiért neki kellene állnia a cechet. Ennek ellenére Vajda kitart amellett, hogy a fideszes országgyűlési képviselő kérte el az ingatlant azzal az indokkal, hogy Szolnokon élő feleségét rendszeres orvosi kezelésre kell felhoznia a fővárosba, és nincs hol elhelyezni őt.

Farkas Flórián egyébként vasárnap szűkszavú közleményben reagált az eredetileg a Romnet.hu által közölt hírre, akkor azt állította, hogy semmi köze az ingatlanhoz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.