Menekültek ruháiért mentek, késelés lett a vége

Vádemelést javasolnak a dorozsmai férfi támadója ellen.

MNO
2015. 12. 21. 16:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vádemelést javasoltak egy férfi ellen, aki augusztusban megkéselte dorozsmai társát Szeged-Gyálaréten, a szennyvíztisztító melletti töltésnél – írta az Origo. Két társaság volt ekkor jelen Röszke mellett, és egyaránt azért mentek, hogy összeszedjék a menekültek eldobált ruháit. A helyszínen viszont összeszólalkoztak egymással, egy férfi pedig megkéselt egy másikat, aki állítólag korábban megütötte őt. A késelő a támadás után elrohant, a dorozsmai férfi pedig csak később vette észre, hogy megszúrták és nem megütötték.

A kórházban három napig kezelték az áldozatot, sérülése pedig nyolc napon belül gyógyuló volt. Támadója ellen életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt javasoltak vádemelést. A férfi jelenleg előzetes letartóztatásban van.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.