Potápi: Tartsunk ki meggyőződésünk mellett!

A hitünk és meggyőződésünk melletti kitartás erejéről beszélt a nemzetpolitikáért felelős államtitkár.

MTI
2015. 12. 19. 21:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nem mi változtunk meg, hanem a világ változott meg körülöttünk, de ha kitartunk meggyőződésünk mellett, akkor Magyarország meg tudja őrizni tartását, jellegzetességeit” – jelentette ki Potápi Árpád János a Tolna megyei településen. Az államtitkár a város mintegy kilencvenmillió forintból felújított épületegyüttesének ünnepélyes átadásán kiemelte, az év vége lehetőséget kínál a számvetésre és a célok meghatározására.

A Mindenki karácsonya elnevezésű rendezvényen Potápi Árpád János úgy fogalmazott, a világ olyan átalakuláson megy át, amelyben „sokszor csak kapkodjuk a fejünket”. „Gyakran vádolnak bennünket, hogy nem jó úton járunk, de azt kérem, hogy tartsunk ki az álláspontunk, hitünk és meggyőződésünk mellett – mondta. – Ha így teszünk, akkor e zivataros időkben is meg tudjuk őrizni mindazt, ami az országra, a nemzetre és az itt élő nemzetiségekre egyaránt jellemző.”

Kitért arra is, hogy idén sok szempontból léphetett előre Nagymányok. „Olyan fejlesztéseket hajtottak végre, amelyek mindazon javakat biztosítják a 2400 lelkes város lakóinak, amely lehetőségek egy kisebb vagy nagyobb városban élők számára is adottak” – hangoztatta. Az államtitkár a 1970-es években épült művelődési ház és a 2000-ben átadott sportcsarnok fejlesztéseiről elmondta, a két épület homlokzatburkolást és hőszigetelést kapott, kicserélték a nyílászárókat, az épületegyüttes energiahatékonysága jelentősen javult.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.