Eltűntek az állami hirdetések Habonyék portáljáról

Az online lap korábban trágár és méltatlan cikket írt Tóbiás József MSZP-elnök feleségéről.

MNO
2016. 01. 29. 11:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MSZP elnökéről, Tóbiás Józsefről, annak feleségéről, Rába Tímeáról és lányukról írt trágár és méltatlan cikket nemrég a Habony Árpád tulajdonában is álló Modern Media Group által kiadott 888. A cikk megjelenésekor még állami hirdetések voltak a portálon, ám ezek eltűntek – szúrta ki az RTL Klub.

Öt nappal a cikk megjelenése, több kormánypárti politikus elítélő nyilatkozata és az ELTE etikai eljárása után csütörtökön bocsánatot kért a 888.hu főszerkesztője, G. Fodor Gábor.

A Habony Árpád résztulajdonába tartozó lap főszerkesztője azt írta: hibát követtek el, illetve túlmentek egy határon. G. Fodor Gábor úgy véli, tanult az esetből, és nem engedi, hogy még egyszer ilyen előforduljon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.