Győri az év első babája

Németh Noel a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban jött világra.

MTI
2016. 01. 01. 9:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kórház tájékoztatása szerint a kisfiú 3480 gramm és 53 centiméter. Noel természetes úton született, és a győri szülők első gyermeke. A 24 éves édesanya, Diána nem számított arra, hogy 2016 első perceiben hozza világra gyermekét, hiszen december 23-ára írták ki szülésre, a kórházba szerdán ment be. Az országban 2016-ban elsőként született kisfiú és édesanyja egyaránt jól van.

A fővárosban – az állami fenntartású intézményeket tekintve – kislány lett az új év első babája, aki a Semmelweis Egyetem II. Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján jött világra, közölte az intézmény pénteken reggel az MTI-t. Tájékoztatásuk szerint a kislány 0 óra 35 perckor született, és a Flóra nevet kapta. Természetes úton jött világra 3300 grammal és 54 centiméterrel. Flóra szintén a család első gyermeke. Az újszülött és az édesanyja is jól van – mondták az intézmény szülőszobáján.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.