Infarktus gyanújával kórházba került az ORÖ elnöke

A 10 órára meghirdetett rendkívüli ORÖ-közgyűlés emiatt elmarad.

MNO
2016. 01. 18. 9:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kórházba került az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke, Hegedüs István – tudta meg az Origo. Az ORÖ hétfő délelőtt 10 órára hirdetett meg rendkívüli közgyűlést.

A hivatal vezetője, Buri Edina tíz órakor bejelentette, hogy a közgyűlést nem lehet megtartani az elnök távolléte miatt.

Mint munkatársunk a helyszínről jelentette, Hegedüs távol maradása és az ülés elmaradása ügyében az ORÖ sajtótájékoztatót tart.

Hónapok óta folyik hatalmi harc az Országos Roma Önkormányzatnál, miután megromlott a két fél kapcsolata Farkas Flórián romaügyi miniszterelnöki biztos és Hegedüs István között. A szervezet három képviselőjének tavaly év végén megszüntették mandátumát.

A NAV is vizsgálódott, csalás miatt az ORÖ-nél. Emellett az Emmi tizenkét esetben indított szabálytalansági eljárást a Híd a munka világába nevű foglalkoztatási szövetkezet ellen.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.