Különleges akcióra buzdítanak Miskolcon

Különleges akcióra buzdítja a Miskolcra látogatókat a város turisztikai szervezete, amely egy óriási képeslapfal felállítását tervezi – közölte a Midmar nonprofit kft. az MTI-vel.

MTI
2016. 01. 30. 14:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Midmar Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint a Miskolcra érkezőket arra kérik, hogy saját településükről hozzanak képeslapokat, azokra írják le a városban eltöltött napokról szóló élményeiket, majd adják át a Tourinform-irodában vagy az infopontokon, cserébe pedig ajándékba kapnak egy általuk választott miskolci képeslapot a turisztikai szervezettől, hogy azon élményeiket az ismerőseikkel is meg tudják osztani.

A turisztikai társaság e hét végén, a miskolci kocsonyafarsang ideje alatt kezdte el gyűjteni a képeslapokat, és a tervek szerint az ezekből összeálló képeslapfalat júniusban állítják fel, ugyanakkor a képeslapok gyűjtése egész évben zajlik. Mint írták: Magyarország legnagyobb offline turisztikai médiacsatornája születhet meg Miskolcon, amely – az online társaikkal ellentétben – évtizedekre, évszázadokra megőrzi majd a miskolci élményeket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.