Lázár volt aljegyzőjét nevezték ki

Makó András lett a Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóság igazgatója.

MNO
2016. 01. 07. 11:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Január elsejével Makó András lett a Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóság igazgatója – számolt be róla a Délmagyar. Makó még irodavezető volt Lázár János polgármestersége alatt, majd aljegyzővé nevezték ki. Tavaly év végéig ő volt a járási hivatal vezetője.

Makó a városi tanács pénzügyi terv- és munkaügyi osztályán kezdte pályáját 1989-ben, majd a közterület-felügyelőknél, a gyámhivatalnál és a lakosságszolgálati irodánál is dolgozott.

Ez évtől Tállai András, a Fidesz államtitkára lett a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezetője, Vida Ildikót váltva a poszton. A következő fél évben zárulhat le az adóhivatal teljes átalakítása, bevezethetik az életpályamodellt és kiterjeszthetik az elektronikus ügyintézést. A regionális szint megszűnt a NAV-ban, a hivatal a Nemzetgazdasági Minisztériumba tagozódott be.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.