Másfél milliárdért kötött szerződéseket Rogán tárcája

A Miniszterelnöki Kabinetiroda közzétette a novemberben és decemberben kötött kontraktusokat.

MNO
2016. 01. 19. 14:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legnagyobb, 1,2 milliárd forint összegű szerződést a Network 360 Reklámügynökség Kft.-vel és az Affiliate Network Kft.-vel írták alá – írja a Vs. A Rogán Antal vezette tárca összesen 1,5 milliárd forint értékben hozott tető alá különböző kontraktusokat. Ez valószínűleg a három közül az egyik szerződés, amit a kormány még nyáron választott ki.

Az új egyezségek közül az amerikai politikai tanácsadó-jogász, Patrick Egan érdekeltségébe tartozó FWD Affairs Kft.-vel kötött, 14 millió forint értékű a második legnagyobb.

Az FWD Affairs az alapítása óta eltelt öt és fél esztendőben 18 és 50 millió forint közötti éves bevételt produkált. Vezetője életrajzában pedig az olvasható, hogy szerepelt Magyarországon a Jobbklikk fesztiválon, Tusványoson, és moderált beszélgetést a Terror Házában is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.