Megszűnhet a csepeli HÉV

Ha megrendezzük az olimpiát, az radikális változásokkal jár – és van, amelyik nem csak ideiglenes.

MNO
2016. 01. 27. 8:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sőt a Nemzeti Színház előtti síneket is felszednék, mert mint a fejlesztési minisztérium a Vs-nek megerősítette, nincsenek kibékülve a csepeli HÉV-vel a mostani formájában. Azt viszont egyelőre nem lehet tudni, hogy akkor is hozzányúlnak-e a HÉV-hez, ha Budapest nem rendezhet olimpiát.

Mint írják, a közgyűlés szerdán szavaz a master planről, amely részletesen taglalja az olimpiarendezéshez szükségesnek tekintett változásokat. Információik szerint

A közgyűlés ma emellett kimondhatja, hogy a főváros nem tudja tovább biztosítani az agglomerációs tömegközlekedést, a szolgáltatást legkésőbb március 31-ig tartja fenn. A közgyűlésről szóló percről percre írásunkat itt érheti el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.