NAV-vezető lett a fideszes politikus fia

Kovács József fideszes parlamenti képviselő fiát is kinevezte Varga Mihály.

MNO
2016. 01. 07. 11:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A NAV Békés megyei igazgatóságának vezetőjévé nevezte ki Kovács József országgyűlési képviselő fiát, Kovács Tamást Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter – számolt be róla híradójában az RTL Klub.

Az Együtt képviselője, Bod Tamás nem értette, miért egy olyan jogász végzettségű személyt neveztek ki, aki nem rendelkezik sem könyvelői, sem számviteli, szervezetépítési és szervezetirányítási gyakorlattal. A tárca írásban azt válaszolta az RTL-nek: Kovács 2003-tól ügyvéd, tizenöt éves adójogi tapasztalata van, és a kinevezéshez szükséges minden szakképesítéssel rendelkezik.

A Pándy Kálmán Kórház főorvosa Kovács József, vagyonbevallása szerint pedig orvosi tevékenységét most sem szünetelteti – közölte az RTL Klub Híradó. 2002 és 2010 között a megyei közgyűlés tagjaként dolgozott, majd országgyűlési képviselő lett.

Január 4-én hetvenöten kapták meg kinevezésüket Varga Mihálytól és Tállai Andrástól. Mint arról korábban beszámoltunk, Lázár János volt aljegyzője is megyei igazgató lett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.