Nem volt távfűtés Salgótarján belvárosában

Az idősotthont is érintette a hiba.

MTI
2016. 01. 17. 17:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Angyal Eszter elmondta: Salgótarján belvárosában háromezer fogyasztó tapasztalta a távhőszolgáltatás-kimaradást vasárnap délelőtt.

Délután a szolgáltatás részlegesen visszaállt a Pécskő, Meredek és Rákóczi utak egy részén. Mivel a Napsugár-lakótelepen és a Füleki úti idősek otthonában akkor még nem volt fűtés, a katasztrófavédelem felkészült arra, hogy melegedőhelyet biztosít. Angyal Eszter elmondta: erre nem volt szükség, a szolgáltató Salgó Vagyon Kft. munkatársainak sikerült megjavítaniuk a meghibásodott vezetéket.

A szóvivő tájékoztatása szerint az idősek otthonában hetvenketten tartózkodtak. A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság elektromos fűtőtesteket és takarókat vitt az időseknek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.