Tarlós: Lehet, hogy indulok 2019-ben

Tarlós István nem tartja elképzelhetetlennek, hogy indul a 2019-es főpolgármester-választáson.

MTI
2016. 01. 08. 11:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A főpolgármester erről pénteken beszélt budapesti sajtótájékoztatóján. Tarlós István kérdésre válaszolva azt mondta, ha valaki eldönti, hogy végleg kiszáll, akkor elkezdik nem komolyan venni, és „felpaprikázta” az a helyzet, ami kialakult.

A főpolgármester arról is beszélt, hogy a főváros költségvetésének elfogadásáig – ami várhatóan február 17-én történik meg – az agglomerációs járatok biztosan közlekedni fognak.

Szólt arról is, hogy a tömegközlekedés hosszú távú finanszírozásáról Orbán Viktor miniszterelnökkel folytatott megbeszélésen elhangzott, az agglomerációs közlekedést nem kell a fővárosnak vállalnia. A HÉV-eket pedig teljes hálózatukkal együtt átvenné az állam – közölte a főpolgármester.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.