Több száz jármű és ember gyűjti a szemetet a fővárosban

A takarítást várhatóan a kora délutáni órákra fejezik be.

MTI
2016. 01. 01. 9:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dorogi Gabriella kifejtette: a szokásos pénteki munkarend szerint dolgoznak a közterület-fenntartók. 300 autó járja a főváros utcáit, s gyűjti a szelektív és a kommunális hulladékot. Emellett 330 ember kézi erővel már reggel óta dolgozik azon, hogy megtisztítsa Budapest utcáit az óévbúcsúztatás, újévköszöntés után. Kiemelten dolgoznak a különböző közterületi bulihelyszíneken és környékükön, az aluljárókban, a főbb útvonalakon, mint a Kis- és a Nagykörút, az Andrássy út – fejtette ki Dorogi Gabriella az M1-en.

Korábban az FKF közleményében azt írta: január elsején reggel hat órakor kezdik meg kézi és gépi erővel a takarítást, melyet várhatóan a kora délutáni órákra befejeznek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.