A honvédelmi tárca is a Telekommal üzletel

Korábban a kormány arról beszélt, hogy minden állami szerződést felbontanak a céggel.

MNO
2016. 02. 02. 18:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Közbeszerzési Értesítőből január 29-én derült ki, hogy a Honvédelmi Minisztérium Beszerzési Hivatal szilveszterkor meghosszabbított a Telekommal egy „Mobil direkt bekötés szolgáltatás (PBX)” tárgyú, aznap lejáró szerződést a keretösszegek kimerüléséig. Az Átlátszó cikke szerint ez 2014-ben bruttó 30 millió, 2015-ben bruttó 40 millió, 2016-ban pedig bruttó 3,5 millió forintot jelent.

Korábban a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság pont aznap hosszabbított meg egy 4,5 milliárd forintos keretszerződést a Telekommal, amikor Kovács Zoltán kormányszóvivő bejelentette, hogy minden állami szerződést felbontanak a céggel Ákos miatt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.