A Századvég lezártnak tekinti G. Fodor ügyét

Arra kérték a Magyar Szocialista Pártot, hogy tartsa tiszteletben a demokratikus jogállami kereteket.

MTI
2016. 02. 01. 12:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MSZP vasárnap levélben fordult Lánczi Andráshoz, a Századvég Alapítványt vezető kuratórium elnökéhez, hogy az ügy miatt „számoltassa el” az intézet két igazgatóját. Az alapítvány megdöbbenését fejezte ki amiatt, hogy „26 évvel a rendszerváltás után egy párt bárkit ki akar rúgatni a munkahelyéről”.

A Századvég Alapítvány közleményében arra kérte a Magyar Szocialista Pártot, hogy tartsa tiszteletben a demokratikus jogállami kereteket és ne avatkozzon be egy civil szervezet belső életébe.

A 888.hu portálon január 23-án jelent meg egy támadó hangvételű, a családtagok fényképével illusztrált cikk Tóbiás József MSZP-elnökről, feleségéről és kiskorú lányáról.

G. Fodor Gábor elnézést kért a 888.hu-n megjelent cikk miatt. A honlapon múlt csütörtökön megjelent bejegyzésben az áll: eljött a bocsánatkérés ideje.

„Hibát követtem el, mert megengedtem, hogy a politikai viták hevében megsértsünk egy embert és a családját. Túlmentünk egy határon. Ezért elnézést kérek” – írta, hozzátéve: „Tanultam belőle. Nem fogom engedni, hogy még egyszer ilyen előfordulhasson.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.