Bencsik elnézést kért Galló Istvánnétól

A Magyar Demokrata főszerkesztője azt állította, hogy a PSZ elnöke a hírhedt AVH-vezető lánya.

MNO
2016. 02. 04. 6:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Demokrata főszerkesztője a Pedagógusok Szakszervezetének vezetőjéről azt írta a közösségi oldalon szerdán, hogy az ÁVO, majd ÁVH vezetőjeként elhíresült Péter Gábor lánya. Mint már akkor is megírtuk, Galló Istvánné Péter Piroska néven született, édesapja Péter Ferenc egyetemi adjunktus.

Bencsik hamarosan törölte is a problémás bejegyzést, de szerda késő este közösségi oldalán elnézést kért Galló Istvánnétól egy szűkszavú posztban, amely így szól:

„Ma délután Facebook-oldalamon megosztottam egy bejegyzést Galló Istvánnéról, a Pedagógusok Szakszervezete elnökéről. Amikor azonban megbizonyosodtam az abban szereplő információ valótlanságáról, a posztot azonnal eltávolítottam.

Tévedésemért Galló Istvánnétól elnézést kérek.

Bencsik András
a Magyar Demokrata főszerkesztője

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.