Gémesi: Csak kampányígéret volt az uszoda

Több település is úgy érezheti, becsapták, miután a beígért tanuszodák tervéből semmi nem valósult meg.

FB
2016. 02. 09. 6:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Huszonnégy tanuszodát ígért a kormány a 2014-es önkormányzati választási kampányban, ám ezek közül egy sem épült meg. Gödöllőn még vezető politikusok is kivonultak letenni az uszoda alapkövét, ám azóta sem kezdődött el az építkezés – derült ki az ATV híradójából.

„Semmi nem történt”

– mondta Gödöllő polgármestere, Gémesi György, aki szerint csak kampányfogás volt az uszodaépítés bejelentése. „Ha van egy ígéret, azt be kell tartani” – folytatta a polgármester, hozzátéve, hogy még a tervpályázat sincs kiírva, holott 2016 elejére kellett volna elkészüljön a létesítmény.

A városnak egy huszonöt éves uszodája van. Építettek volna saját költségen egyet, de a kormányzati ígéret miatt leállították a projektet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.