Habony-kiállítás nyílt a Szépművészeti előtt

Az Ifjú Demokraták aktivistái saját képzőművészeti alkotásokkal érkeztek a múzeumhoz.

MNO
2016. 02. 12. 18:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szervezet alelnöke, Miyazaki Jun jelezte, örülnek annak, hogy „Magyarország a kultúra területén is jobban teljesít”, hiszen tízmilliós festményeket olyan könnyedén lehet kölcsönözni, mint könyvet a könyvtárból – olvasható az Ifjú Demokraták közleményében.

Az Ide olyan alkotásokat helyezett el a Szépművészeti Múzeum elé, mint a Habony és a nyugdíjasok, az Ibizai éjszaka, a Fehér csík, valamint a miniszterelnökről készült portré, a Bújócska a függöny mögött. A fiatal alkotók műveiket ingyen felajánlják Habony Árpád számára. Egyetlen kikötésük van: a megspórolt bérleti díjat Andy Vajna kaszinóiban játssza el a tanácsadó.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.