Kamukutyával pózolt Orbán?

A fehér kuvasz eddig egyetlen közös családi eseményen sem tűnt fel a kormányfő társaságában.

MNO
2016. 02. 25. 9:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerdán egy eddig ismeretlen fehér kuvasszal közös fotót tett közzé Orbán Viktor miniszterelnök, a Blikk eközben arról írt, hogy az állat hat éve él Felcsúton Orbánékkal.

Ám a Vs.hu körbejárta a témát, és arra jutott, hogy a miniszterelnököt ezalatt az idő alatt csak másik kutyákkal fotózták le: egy gyáravatáson megjelenő állattal, egy kis tacskóval, amely nem az övé volt, és a 2013-as karácsonyi családi fotósorozaton egy harmadik kutyával, amelyről azonban akkor azt írták, Orbán Ráhelé.

Sőt, három évvel ezelőtt Orbán Viktor úgy nyilatkozott a Borsnak, hogy szeretne ugyan kutyát, de úgy tartja, a kutyához idő kell, neki pedig abból van a legkevesebb – vagyis a Hvg.hu szerint 2013-ban a kormányfő egyértelműen arról beszélt, hogy nincs kutyája.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.