Két településen is választanak

Két baranyai településen is időközi önkormányzati választást tartanak ma.

MTI
2016. 02. 21. 8:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Drávakeresztúron azért kell időközi választást tartani, mert a képviselő-testület novemberben feloszlatta magát. A polgármesteri tisztséget egyetlen jelölt szeretné elnyerni. A képviselő-választáson heten indulnak, valamennyien függetlenként, a választásra jogosult valamivel több mint száz lakos közülük választhatja ki a település képviselő-testületének négy tagját.

Ugyancsak polgármestert és képviselőket választanak Majson, mert a testület ott is feloszlatta magát. A polgármesteri tisztséget három független jelölt szeretné betölteni, a hat képviselő-testületi helyért pedig tizenhatan indulnak, valamennyien függetlenként. A község választói névjegyzékében mintegy nyolcszázan szerepelnek. Szavazni reggel hattól este hét óráig lehet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.