Kiakadt egy kockás inges diákolimpikon Balog posztján

„Az lenne a minimum, hogy legalább ne használjanak fel minket propagandacélokra” – írta.

FB
2016. 02. 19. 17:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint arról beszámoltunk, Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere Facebook-oldalán diákolimpikonokkal pózolva „szólt be” a kockás ingben tiltakozóknak. „Ezek a fiatalok magyar iskolában tanulnak és a világ élvonalában vannak. Ide mindenki fehér ingben jött, de nem az ing számít, hanem a teljesítmény” – írta Balog.

Alatta egy kommentben egy diákolimpikon jelezte: nem ért egyet azzal, hogy az állami propagandagépezet részévé tegyék őket. Békés Gáspár ezt írta:

A kockás inges tiltakozásokról itt írtunk bővebben, ebben a cikkünkben pedig olyan „fontos embereket” mutatunk be, akik nem vetették meg korábban a ruhadarabot.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.