Korlátozzák a forgalmat a III. kerületben

A korlátozás hétfő reggeltől előreláthatólag március 15-ig tart.

MTI
2016. 02. 22. 10:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint a Pomázi úton a Törökkő utcánál és a felüljárónál, valamint az Aranyhegyi úton folytatódnak a Budapest–Esztergom vasútvonal fejlesztéséhez kapcsolódó út- és közműépítési munkák. Ezért a Pomázi úton a Törökkő utcai kereszteződésnél csak egy sávon, jelzőlámpás forgalomirányítás mellett, váltakozó irányban haladhat a forgalom. A Törökkő utcát a Pomázi út és a Csillaghegyi út között, a Csillaghegyi út irányába egyirányúsították, a Csillaghegyi út a Bojtár utca felől zsákutcává vált.

Az építés alatt álló Pomázi úti felüljáró északi oldalánál a Bécsi út felé vezető, egyirányú ágat lezárták, ezért a forgalmat mindkét irányban a Csillaghegy felé vezető ágra terelik. A Keled úton, az Aranyhegyi-patak felett átvezető hídon útszűkület van, ott KRESZ-tábla szabályozza az elsőbbséget. A Rozsda utca környékén körülbelül 150 méteres szakaszon félpályás útlezárás van, a forgalmat jelzőlámpa irányítja.

A BKK felhívja a figyelmet, hogy – elsősorban a reggeli csúcsidőben – torlódásokra kell számítani a környéken, ezért kérik, hogy aki teheti, kerülje el ezt az útszakaszt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.