L. Simon százmilliós földvásárlása körül nincs semmi látnivaló

Csak annyi derült ki, hogy az egész rendszer értelmetlen.

MNO
2016. 02. 26. 9:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közelmúltban sikerült L. Simon László „házas- és élettársának” közel 300 millióért földeket vennie, amely többeknek szemet szúrt, hiszen a politikus vagyonnyilatkozata szerint nem telne nekik ilyenre. A Blikk ezért vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett a politikus ellen, s azt is kérték, hogy a feleség zártan kezelt nyilatkozatát is vegye elő a bizottság.

A mentelmi bizottság KDNP-s elnöke, Vejkey Imre fel is szólította a politikust, hogy nyilatkozzon, aminek L. Simon eleget is tett. A fideszes potentát gyakorlatilag leírta, hogy minden a legnagyobb rendben, nincs itt semmi látnivaló, amit Vejkey el is fogadott, így a feleségnek a körmére sem néztek. Ez alapján Vejkey azt állapította meg a Blikk kezdeményezéséről, hogy az „nyilvánvalóan alaptalan”, ezért megszüntette az eljárást – írja a lap.

A politikusok vagyonnyilatkozatai kapcsán a Jobbik és az LMP is szigorítana, hiszen a fentiek is bizonyítják, hogy értelmetlen a jelenlegi rendszer. Amennyiben dühöngeni vagy mosolyogni szeretne, szemezgettünk az idén megjelent vagyonnyilatkozatok között.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.