Másfél millióba kerülhet egy terembérlés a Szépművészetiben

Náray Tamás divattervező a jelek szerint nem elég fontos ember.

FB
2016. 02. 18. 6:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint arról szerdán beszámoltunk, Baán László, a Szépművészeti Múzeum főigazgatója egy rádióinterjúban elismerte, hogy ő volt Habony Árpád főtanácsadó tanúja, ráadásul a lakodalmat a Szépművészetiben tartották, amiért Habony nem fizetett. A múzeumnak fontos, hogy jóban legyen olyan emberekkel, akik segíthetik az előbbre jutást, ezért máskor is odaadta már a múzeumot – szögezte le Baán.

Ám nem mindenki fontos ember: Náray Tamás ismert divattervező a Facebookon közölte egy kommentben, hogy egy divatbemutató alkalmával másfél millió forintos terembérleti díjat volt kénytelen megfizetni a Szépművészetinek – szúrta ki a 444.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.