Mozgássérült férfi követi Sickratman példáját

Budapestre szeretne felköltözni Győri Gábor, aki még egy pohár vizet sem tud egyedül meginni.

MNO
2016. 02. 27. 16:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint arról beszámoltunk, Paizs „Sickratman” Miklós zenész rajongóitól kért anyagi segítséget. A Belga zenekar alapító tagja fél nap alatt milliomos is lett, azóta is gyűlik a pénz a számlájára annak ellenére, hogy felszólította rajongóit, ne küldjenek már több pénzt.

Most egy mozgássérült férfi, Győri Gábor írt ki segélykérést Facebook-profiljára. „Pénzt kunyerálok, mint SICKRATMAN. Eddig azt gondoltam, hogy ez gáz, ez ciki, de egy jelentős művész példáján felbuzdulva gondoltam, megpróbálom én is” – írta Győri, aki szeretne egy „világvégi faluban” lévő otthonból egy fővárosi otthonba költözni, erre gyűjt.

„Paizs Miklós megtanított rá, hogy kérni nem is olyan gáz. És az sem gáz, ha az ember nem dolgozik. Mondjuk, én szívesen dolgoznék, de mivel születésem óta súlyos mozgássérült – kevésbé szép szóval nyomorék – vagyok, nem kifejezetten árasztanak el a lehetőségek. Pedig elvégeztem a gimnáziumot, azaz hülye nem vagyok, csak béna. De az eléggé. Segítség nélkül arra sem vagyok képes, hogy megigyak egy pohár vizet”

– áll a posztban, amelynek végén OTP-s bankszámlaszámát is közli: 11773023-00333094. Humorra is van ereje, posztja – amelyet cikkünk megjelenéséig több mint ezren osztottak meg – végén ezt írja: „Egyébként rájöttem, hogy meglepően könnyedén írok le trágár szavakat. Nem tudom lehet, hogy Pesten még jelentős művész is válhatna belőlem ”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.