Munkáspártiak és függetlenek csapnak össze

Szemelyben a képviselő-testület oszlatta fel magát, Tiszanagyfalu vezetője pedig nyugdíjba ment.

MTI
2016. 02. 14. 7:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Baranya megyei Szemelyben a képviselő-testület tavaly novemberben feloszlatta magát. A választásra jogosult csaknem négyszáz lakos három jelölt közül választhatja ki a település új vezetőjét. Közülük kettő független, egy pedig a Magyar Munkáspárt színeiben indul. A négy képviselő-testületi helyért kilencen indulnak, valamennyien függetlenek.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszanagyfaluban azért tartanak időközi polgármester-választást, mert a települést eddig vezető Kemecsei László (független) nyugdíjas lett, és lemondott posztjáról. A tisztségért hárman függetlenként indulnak, a negyedik jelölt pedig a Magyar Munkáspártot képviseli.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.