Orbán Viktor volt fotósa lett az MTVA új sajtófőnöke

A Népszabadság értesülései szerint a volt fotós hétfőn már munkába áll.

MNO
2016. 02. 12. 10:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán volt fotósa lesz az MTVA sajtófőnöke – írja a Hvg.hu. Kobza Miklós tavaly nyárig Orbán Viktor közvetlen környezetében dolgozott, rendszeresen ő fotózta a miniszterelnököt, és ő felelt a Facebook-oldalán megjelenő fényképes tartalmakért is. A lap értesülései szerint Kobza egyik feladata a sajtó és a köztévé közti rossz viszony feloldása lehet.

Kobza tagja volt a miniszterelnök szövegírói csapatának is, amelyet Habony Árpád vezetett. Később ő kísérte Orbán Viktort a nyilvános eseményekre, az általa készített fotókat a Magyar Távirati Iroda is rendszeresen átvette. Tavaly júniusig a Miniszterelnökség munkatársa is volt.

A Népszabadság értesülései szerint Kobza hétfőn már munkába áll. A lap úgy értesült, hogy a teljes MTVA-kommunikációt átszervezik, csütörtökön nevezték ki a Moltól átigazoló Grexa Liliánát, aki a műsorokért felelős kommunikációs igazgató lett.

Mint arról az MNO is beszámolt, Nagy Csilla közös megegyezéssel távozott az MTVA sajtófőnöki pozíciójából.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.