Rettenetesen sajnálja a gázolást a Népszabadság volt főszerkesztője

Megkezdődött Murányi Marcell pere az elgázolt biciklis ügyében.

MNO
2016. 02. 04. 21:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Murányi Marcell tavaly kanyarodás közben autójával elütött egy biciklist, aki később belehalt sérüléseibe. A bíróságon ismertették a körülményeket, melyek szerint ezelőtt az előtte haladó teherkocsit és trolibuszt megelőzte. Murányi azzal védekezett, hogy nem látta a biciklist, csak egy furcsa hangot hallott, és akkor vette észre a kocsi oldalán húzódó karcolást, mikor már hazaért. Ezután visszatért a helyszínre, ahol már ott volt a rendőrség.

A sérült kerékpáros egy hónappal később elhunyt.

A Blikk és a Népszabadság egykori főszerkesztője azt mondta, rettenetesen sajnálja, mint mondta: két kórházban is megkereste a karambol kómában fekvő áldozatát.

A bíróság elnapolta a döntést. Az egy hónap múlva esedékes tárgyalásra a védelem kérésére beidézik a boncolási jegyzőkönyvet vezető orvosokat.

A tárgyalásról részletesen a Magyar Nemzet 2016. február 5-i számában olvashat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.