Sötétség borult Máriapócsra

A településen hosszabb ideje nincs közvilágítás. Az E.ON szerint a hiba ki van javítva.

MNO
2016. 02. 17. 10:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hosszabb ideje nincs közvilágítás Máriapócs több pontján – írja a Szon.hu. Az önkormányzat a hibát többször is jelezte az E.ON-nál, de nem történt semmi – számolt be a lap az önkormányzat szerkesztőségükhöz eljuttatott levelére hivatkozva. A Szon.hu megkereste Egyházi Nikolettát, az E.ON Hungária Zrt. szóvivőjét, aki azt mondta, január 29-én érkezett a jegyzőtől az első bejelentés, rá két napra elhárították a Petőfi Sándor utcai szakaszhibát, a többit pedig február 5-én.

„Valószínűleg ezek a hibák már régebb óta fennállhattak, viszont mivel hibabejelentés nem érkezett hozzánk, így a javítás is késlekedett” – válaszolta az E.ON a lapnak. A szolgáltató azt kéri, ha hibás közvilágítást tapasztalnak, jelezzék, hogy minél előbb intézkedhessenek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.