Távozott a Magyar Posta elnöke

Szarka Zsolt lett az igazgatósági testület új vezetője.

MTI
2016. 02. 26. 16:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tájékoztatás szerint a távozó elnök 2016 januárjától az egyik nagy, nemzetközi tanácsadó cégnél vállalt igazgatói tisztséget, amely – a tanácsadó cég szabályai szerint – összeférhetetlen a Magyar Posta igazgatóságában betöltött pozíciójával. Polacsek Csaba a munkájával az elmúlt években jelentősen hozzájárult a Magyar Posta megújításához – írják.

Szarka Zsolt vezérigazgató irányítása alatt minden évben nőtt a Magyar Posta eredménye, irányítása alatt stabilizálódott a társaság piaci pozíciója. Vezetése alatt, 2013-ban készült el és fogadta el a közgyűlés a Magyar Posta új stratégiai tervét, amelynek végrehajtása évről évre időarányosan teljesül – áll a posta közleményében. Szarka Zsolt a továbbiakban elnök-vezérigazgatóként vezeti a Magyar Posta Zrt.-t.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.