Visszaállítható hirdetőoszlopok

Csaknem 80 budapesti hirdetőoszlopot állítanának vissza.

2016. 02. 10. 6:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csaknem 80 budapesti hirdetőoszlopot visszaállíthatunk oda, ahonnan azokat még januárban, jogellenesen elszállíttatta a főváros – közölte tegnap lapunk megkeresésére Magyar György, a Mahir Cityposter Kft. jogi képviselője. Elmondta: kezdeményezésükre a Főpolgármesteri Hivatal illetékesei és a cég szakemberei bejárást tartottak azon a kispesti telephelyen, ahol eddig a szabadban „őriztek” 169 oszlopot. A reklámberendezések csaknem fele roncsolódott, használhatatlanná vált. Ezeket a helyszínen hagyják. A március elsején folytatódó bírósági eljárásban kezdeményezik, hogy a kár felmérésére rendeljenek ki igazságügyi szakértőt.

Mint ismert, a január 11-én kezdődött pert a Mahir azért indította, hogy érvényteleníttesse a 25 évre kötött szerződésének rendkívüli felmondásáról hozott tavaly szeptemberi fővárosi közgyűlési határozatot. Az önkormányzat, meg sem várva a Fővárosi Törvényszék határozatát, újév másnapján hozzálátott a bontáshoz. – Az „egészséges” oszlopokat egy hét alatt elszállítjuk, mert a Mahir továbbra is a hirdetők kiszolgálását tartja a legfontosabbnak – tette hozzá Magyar György.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.