Tarlóst győzködi a Jobbik

Tokody Marcell Gergely szerint igazságos és méltányos parkolási rendszerre van szükség Budapesten.

MTI
2016. 03. 06. 17:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A politikus emlékeztetett, hogy a Fővárosi Közgyűlés február 17-én döntött úgy, megszünteti az ötperces türelmi időt a parkolójegyek megvásárlására és a parkolójegy utólagos bemutatási lehetőségét is.

Tarlós István főpolgármester úgy nyilatkozott, hogy a Kúria „kötötte meg a kezét” ebben a kérdésben, de a Jobbik szerint ez ebben a formában nem igaz.

A Kúria határozata egyáltalán nem foglalkozik a türelmi idővel, kizárólag az utólagos bemutatás lehetőségével, és ezzel kapcsolatban is csak az ötnapos jogvesztő határidőt nehezményezik – mondta.

„Azt várom, hogy Tarlós István revideálja az álláspontját és legyen egy olyan megoldás, ami a budapesti autósok érdekeit szolgálja, igazságos és méltányos” – hangsúlyozta Tokody Marcell Gergely.

Ha a főpolgármester nem gondolja meg magát, akkor a Jobbik kezdeményezni fogja a mostani gyakorlat megváltoztatását – tette hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.