Az eddigi alpolgármester lett a polgármester

A névjegyzékben szereplő 312 szavazópolgár közül 159-en vettek részt a voksoláson.

MTI
2016. 04. 10. 21:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dencsné Müller Mónika közölte: az időközi választáson négy jelölt mérette meg magát, közülük hárman függetlenek voltak, egy induló pedig a Demokratikus Koalíció jelöltjeként szerepelt.

A névjegyzékben szereplő 312 szavazópolgár közül 159-en vettek részt a voksoláson, közülük egy szavazó adott le érvénytelen voksot. A jelöltek közül Tóth Jenő 88 szavazattal nyerte el a polgármesteri címet.

A korábbi polgármester, Orbán Károly (független) december 31-i hatállyal mondott le településvezetői posztjáról. Indoklása szerint más ügyekkel, egyebek mellett könyvírással kíván foglalkozni, de a képviselő-testület munkáját továbbra is támogatja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.