Nincs komoly baja Simicska Lajosnak

A nagyvállalkozót, egyben lapunk tulajdonosát kórházba szállították, de nincs súlyos állapotban.

MNO
2016. 04. 23. 18:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Valóban kórházba került a barátom, de szó sincs arról, hogy súlyos állapotban lenne. Tegnap vitték be egyszerű vírusfertőzés szövődménye miatt, ilyesmi bárkivel előfordulhat” – fogalmazott az üggyel kapcsolatban lapunkhoz eljuttatott nyilatkozatában Nyerges Zsolt, Simicska Lajos üzlettársa.

„Ma délelőtt meg is látogattam, egy órát beszélgettünk. Már jobban érzi magát, kivizsgálták, és nincs komoly baj, de az orvosok szerint néhány napot még feküdnie kell, így a kórházban marad. Az az igazság, hogy egy olyan típusú embert, mint Lajos, csak így lehet ágyban tartani” – tette hozzá az üzletember.

A fentieket Nyerges arra reagálva közölte, hogy a Ripost korábban azt írta: Simicskánál tüdővérzést diagnosztizáltak, egészsége „teljesen összeroppant”. Mindez tehát nem igaz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.