Orbán elárulta, mikor váltaná le Matolcsyt

A miniszterelnök kampányszagú békéscsabai kiruccanásán „viccelődött” egyet.

MNO
2016. 04. 27. 7:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ahhoz égnek és földnek össze kell szakadnia, hogy ez bekövetkezzék – mondta kérdésre válaszolva és nevetve Orbán Viktor, hogy mikor váltaná le a jegybankelnököt – írja a Népszabadság. Az is kiderült a békéscsabai kiruccanás után, hogy azért nem foglalkozik az MNB körül kialakult balhéval, mert tiszteletben tartja annak függetlenségét.

Tehát, akkor 260 milliárd forint „közpénztelenítése” még nem a világvége. Meg az sem, hogy rokonoknak és haveroknak lettek a pénzek kifizetve, miközben a családtagjaik az alapítványok vezetésében üldögélnek. Kövér László szerint azért egy kisebb katasztrófával felér a balhé, ő legalább az MNB-ről kérdező újságírókat kitiltotta a Parlamentből. A Vs.hu újságíróiban meg valóban világok omlottak össze.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.