Botrányba fulladt a Fidesz sajtótájékoztatója

Halász János lefagyott, majd elhagyta a termet.

MNO
2016. 05. 27. 18:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jobbikos offshore-botrány címmel tartott sajtótájékoztatót a képviselői irodaházban a Fidesz-frakció szóvivője – számolt be a Hír TV híradója. Halász János a Ripost és az állami Eximbank hiteleivel kisegített, az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó TV2 hírei alapján beszélt arról, hogy Vona Gábor Forrai Richárd cégein keresztül viszi ki a pártpénzeket.

A Fidesz-frakció szóvivője lefagyott.

A politikus magyarázatot várt az ügyre, amire nem is kellett sokat várnia, mert a helyszínen volt az egyik érintett: Forrai Richárd. Az Iránytű Intézet ügyvezető igazgatója felhívta a figyelmet a habonyi mechanikára, miszerint a baráti médiában lehozott anyag után az ügyre egy sajtótájékoztatóval ráerősítenek. 

Az üzletember jogi lépéseket ígért, hasonlóan a Jobbikhoz, amelynek a közleménye azt is hangsúlyozza, a fideszes médiában említett céggel a pártnak semmilyen kapcsolata sem volt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.